lauantai 11. elokuuta 2012

kohti syksyä

Niin se alkaa taas kesä olemaan ehtoon puolella ja syksyn näyttelykausi avattu Jurvasta EPJY:n 20-vuotisjuhlanäyttelystä. Oli tosi mukava lähteä taas porin rottamafian kokoonpanolla, minä, Elina ja Emmi, lisäksi myös Emmin kämppis Henri oli mukana rytmiryhmässä ekaa kertaa :) Koko yön valveilla olo ja puunailu tekivät ihan kivan tuloksenkin näyttelyistä, koko porukka sai lemmikkiarvosteluista A:ta, ainoastaan Rintintin sai AB:n ja Sabah Al-Khair B:n. Qorianteri sai KuMa:n sekä viidennen A:nsa ja valmistui Silver Petiksi ja Sanders The Exorcist ROP3 + KuMa, lisäksi myös Rantanplan ja Saleem Aleikum sai KuMa:n. Virallisista ei saatu mitään tuliaisia mutta Sabah Al-Khair, Saleem Aleikum ja Culture Club sai L2 ja Qorianteri oli L1/1 <3 Agilityssä lapsoset yllättivät täysin: parin erikoispalkinnon lisäksi Rantanplan oli ROP4, Saleem Aleikum ja S. The Exorcist oli ROP3 ja Rintintin ROP2 + Tuomarin suosikki, todella hienosti meni! Rintintin lisäksi valmistui Agi Championiksi <3 Marsutkin oli tällä kertaa mukana pet-luokan arvostelussa, nuorempi Ruttu sai 91,5 pistettä ja vanhempi Rölli sai 93,5 pistettä ja KuMan hyvästä valmistelusta.
Seuraavaksi on Halikko elokuun lopussa jonka aion mahdollisesti jättää väliin tällä kertaa, rottia kyllä ilmoitin, vaikkakin viimeisen ilmopäivän iltana nettini katkesi ja sain vasta lauantain puolella yöllä lähetettyä ilmot että saas kattoo ny mahdanko saada anteeksi =/ viimeinen ilmopäivä on yleensä joustamaton.

T-poikueen kakarat lähti maailmalle, sain hyvät kodit pojille Helsingistä ja kolmelle tytölle Hattulasta. Sijoituspoika lähti Emmin hoiviin ja yksi tyttö jäi kotiin :) Ensimmäiset astutukset jotka olivat kesäkuussa, menivät mönkään, mutta nyt uusilla pariskunnilla toinen yritys. Toiveissa olisi husky stripediä, se on käynyt melko vähiin huskyjen tullessa kuvioihin. Toinen poikue olisi pelkkää huskya. Pidetääs peukkuja että kaikki menee hyvin tällä kertaa ja mammat tulisivat tiineeksi ^^ Joukon vahvistus tulisi tarpeen nyt.

Eli poikasia syksylle toivoen. Kasvikurssin eka tehtäväpakettikin on tehty ja lähetetty ja seuraavaa odotellessa.. jänskättää kyllä iha hirveesti ja ei millään malttaisi oottaa että saa anoa virallista kasvattajanimeä <3 ^^ sitten kun päätös siitä tulee ja uskoisin että läpi menee niin tämä poksauttaa samppakaljan kyllä auki ni tekis mieli pitää pienet juhlat kyllä monivuotisen haaveen toteutumisen kunniaksi :) täytyy vähän kehitellä jossain vaiheessa ohimennen, mutta eipä nyt vielä nielaista kuitenkaan, kurssi vasta alkumetreillä ja töitä riittää :)

seuraavaksi voisin lisätä hieman kuvia heinäkuisilta kasvattajapäiviltä, josta sai monenmonta ja monenlaista asiaa pureskeltavaksi kasvatuksen suhteen, oli kyllä hieno reissu ja ensi vuonna varmasti uudelleen!


   Huskyjen puntarointia 
                                                                                   

Sinin ja Elinan Rottastudio :)
                                                           
     Kasvattajaesittelyitä ja kasvatuskeskustelut aurinkoisella pihalla
Minä ja S-poikueeni kasvatti Sabah Al-Khair <3

 
Illanviettoa grilliherkkujen ja Alias-sanaselityspelin ääressä




Kuvat: (C) Emmi Lammi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti